LAKÁSRIASZTÓ SZERELÉS ÉS TÁVFELÜGYELET FEJÉR MEGYÉBEN.

Kiépített riasztórendszereink minden estetben minőségi eszközökből állnak és minden alkatrészre 24 hónap cseregaranciát vállalunk!

KAMERA RENDSZER SZERELÉS, JAVÍTÁS , KARBANTARTÁS.

 

 

 

Kezelő(Tasztatúra):

Általában az előtérben elhelyezett billentyűzet, mellyek a rendszer ki- és bekapcsolását végzi, és amenynek visszajelzője különböző hasznos információkat szolgáltat a riasztórendszer állapotáról önnek.


Riasztó Központ:

A központ feladata az érzékelők állapota alapján riasztás jelzés generálása
illetéktelen behatolás esetén, illetve a távfelügyelettel történ kommunikáció. Fajtáit a zónák mennyisége, különböző funkciók megléte (telefonos kommunikáció, stb.) határozza meg; mindig védett, belső területen szereljük fel. A központpanel egy
szabotázsvédett (illetéktelen behatolás, rongálás ellen védett) zárható fémdobozba kerül felszerelésre.
Mozgásérzékelő:

Mozgásérzékelő (passzív infra, duálos, qados, mikrohullámú, ultrahangú, vagy kombinált): mozgást érzékeli, általában 2m magasság fölé szerelendő, típustól függően szembe (mikrohullámú, ultrahangú) vagy merőlegesen (infra) az ajtótól, mikrohullámút úgy hogy ne lássa az ablakot. Van még kialakításban: folyosó, vagy függöny, lencsés, vagy tükrös típus. A védett területen figyeli a megengedettnél nagyobb eltéréseket. .
Kisállat védett mozgásérzékelő:

Az érzékelő feladata az emberi test mozgásának érzékelése a védett területen belül. Használhatósága sokoldalú,kiszűri tehát nem érzékeli a házikedvenceket a védett területen belül.

Nyitásérzékelő:

Az ajtó, ablak kinyitásakor az ajtó-ablak szárnynak az ajtó-ablak toktól való eltávolodását érzékeli.
Üvegtörés érzékelő:

Az üvegtörés érzékelő (ragasztható, vagy akusztikus, ezen belül egyszerű, vagy több hang együttes megfigyelő): mindegyiket az üveg törését figyeli, az elsőt az üvegre kell ragasztani, míg az utóbbit az üvegfelülettel szembe.Csak nyílászáróüvegének törését jelzi.

Kültéri és beltéri fény- és hangjelző:

kültérre és béltérre egyaránt szerelhetőek, feladatuk riasztás esetén szirénázva valamint villogva jelezni, általában két darabot helyezünk el egy épületen. Dupla fémtokos véd a leverés és lefújás ellen, saját akkumulátorral és tamperrel ellátott, ha a központot levágják róla megszólal 100Db-hangerősséggel.
Füstérzékelő:

Nincs két egyforma tűzeset. A tűz lefolyása és terjedési sebessége függ a külső környezeti feltételektől és a helyszínen lévő éghető anyagok típusától. Mindezek határozzák meg az érzékelés típusát: füst-, hő- vagy gáz érzékelésre van szükség.

Vezeték nélküli rendszer:

A vezeték nélküli (rádiós) riasztórendszerben az eszközök rádiófrekvenciás kapcsolaton keresztül állnak összeköttetésben a központtal, saját tápellátással (elemmel) rendelkeznek, így nem igényelnek vezetékkiépítést. külső jelek nem zavarják működésüket,szerelésük gyorsabb és tisztább elkerülhető a vezeték kiépítése miatt keletkező szennyeződés.
Akkumulátor:

A riasztórendszer központjába és a kültéri hang- és hangjelzőbe használjuk. Biztosítja, hogy áramkimaradás vagy a vezetékek sérülése, elvágása esetén is működőképes maradjon a riasztórendszer.

Személyes kód:

Általában 4 vagy 6 jegyű szám, aminek a kezelőn történő beütése bekapcsolja, vagy kikapcsolja a riasztót.
Késleltetés:

A felhasználónak ez idő alatt kell hatástalanítania a riasztóját .A késleltetési idő programozással állítható.

Gyorsélésítés:
Programozható funkció, ha a gyorsélesítés programozva van érvényes kódnak számít egy meghatározott gomb folyamatos nyomvatartása, ezt a parancsot rendszerint akkor használjuk, ha bizonyos személyek esetében csak az élesítési funkciót szeretnénk megengedni.Ezek a személyek rendszerint kikapcsolni,hatástalanítani nem tudják a riasztót.
Szabotázs védelem:
A riasztórendszer egyes elemeinek külső, roszindulatú behatás elleni védelme. Cégünk csak olyan rendszereket készít, melyeknél pl. a mozgásérzékelők, központ, fény- és hangjelző.. ilyen jellegű védelemmel van ellátva. Így szétszerelés, megrongálás... kísérlete esetén azonnal riasztó jelzést adnak !(még a kikapcsolt állapotú riasztórendszernél is).